A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Tesa 970*250
Lufi 300*300

JACKSONT NYAKON CSÍPTÉK

Acapella 640×480

Ben Schrontenboer szerint az a megegyezés született, hogy Jacksonnak be kell majd fizetnie egy kevesebb, mint ezerdolláros büntetést. Valamint az amerikai joggyakorlatban megszokott módon, egy körülbelül 80 órás idõtartamú közhasznú munkát is vállalnia kell. Mindezt Cole Casey ügyész nyilatkozta.

Jacksonnak a felfüggesztett vezetési engedélye és a lejárt forgalmi engedély miatt kétrendbeli vétséggel is el kellett volna számolni. Az ügyész elmondása szerint a korábban nyélbe ütött megegyezés szerint, ezeket a vétségeket nem veszik figyelembe.

„Vince szimplán csak futballozni szeretne a következõ szezonban, nem szeretne semmiféle jogi ügyet a háttérben” – mondta Casey.

A liga egyik szóvivõje szerint az NFL még átvizsgálja az ügyet, mert Jackson 2006-ban alkoholos befolyásoltság alatt vezetett és elkapták – kétszer is.  Ezért könnyen lehet, hogy az elkapót mégis felfüggesztés várja majd a vizsgálat végén, ha úgy találják, hogy vétett a liga szabályai ellen.

2009-ben alkoholos állapotban vezetett, a rendõrök elkapták, és bevonták jogosítványát. A legutóbbi eset alkalmával nekiment egy útszéli kukának, öt év próbaidõt kapott, 15 napi közhasznú munkát kellett végeznie és megbüntették 2408 dollárra.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások