A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Lufi 300*300

AZ ÓRIÁS VISSZAVONULÓT FÚJT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

„1988-ban draftolatlan szabadügynökként végeztem és álmomban sem gondoltam, hogy majd 22 évig játszhatom e csodálatos sportot. Nagyon hálás vagyok az NFL-nek. Sosem vettem semmit természetesnek a karrierem során. Mindig hálás voltam, hogy van munkám és, hogy képes vagyok a családomról gondoskodni. Mindig féltem, hogy elveszíthetem az állásomat és így mindig igyekeztem jobb teljesítményt nyújtani. Mindig a legjobb punter akartam lenni és mindig meg akartam tenni mindent, amit csak tudtam, hogy segítsem a csapatot. De kénytelen vagyok abbahagyni, a testem nem engedi, hogy többet játsszak.” – mondta a punter.

Feagles nyomatékosította, hogy nem fog Brett Favre-féle dolgokat mûvelni, tehát nem fogja meggondolni magát, és egy életre befejezte a játékot. Lehet, hogy gyermekeivel játszani fog még, de csupán ennyi lesz.

A punter sosem hagyott ki egyetlen meccset sem pályafutása alatt és õ tartja az NFL legjelentõsebb puntrekordjait. A legutóbbi hét évét a Giants-ben töltötte, de korábban játszott a New England Patriots, Philadelphia Eagles, Arizona Cardinals és Seattle Seahawks színeiben is. Átlagban 35,9 yardos átlagos ért el.

A gárda tisztában volt a helyzettel, így biztonsági megoldásként a szombati draftnapon a hetedik körben kiválaszották Feagles utódát, Matt Dodge-t. Dodge a tavalyi szezonban 45,8 yardos átlagot ért el, és 1997 után õ az elsõ punter, akit a Giants draftol.

A tavalyi szezonban Feagles az NFL második legidõsebb játékosa volt, azonban a New Orleans Saints rúgójának (John Carney) lecserélése után Feagles lett a rangidõs.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások