A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Heszperidák 970*250
Stihl 300*300

DUNAÚJVÁROS GORILLAZ JUNIOR TRYOUT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX
Az amerikaifutballban „tryout”-ként emlegetett esemény lényegében egy rövid tesztsorozat, melynek során felmérjük a jelentkezõk fizikai állapotát, mozgását és kézügyességét. Ezek alapján képet kapunk a focistajelöltek képességeirõl, mely nagyban segít eldönteni ki milyen poszton lehet a legjobb az amerikaifutballban. A felmérõ elsõsorban egy tájékoztató jellegû adatsort eredményez, ami legfeljebb kezdeti útmutatást adhat, de mégis lehetõvé teszi a sportággal való ismerkedést. Természetesen közben megismerkedhettek a Gorillák néhány felnõtt és junior játékosával és edzõjével is, akik minden kérdésre készséggel válaszolnak majd.

A tesztek során lesznek sprint- és egyéb futófeladatok, erõfelmérés, valamint labdás ügyességi gyakorlatok is. Az idõjárásnak megfelelõ sportruházat ajánlott, ha van hozz magaddal stoplis cipõt is.

Az eseményt széles körben igyekszünk megismertetni a dunaújvárosi fiatalokkal. Helyi újságokban, hírportálokon, valamint a középiskolákban a lenti plakát kihelyezésével hívjuk fel a figyelmet rendezvényünkre. Reméljük jelenlegi 15 fõs junior csapatunk tovább bõvül, és õsszel önállóan is elindulhatnak az ifjú Gorillák a magyar bajnokságban.

Érdeklõdni az alábbi elérhetõségeken lehet:

Bachrathy Kornél: 0620/333-7388

Forgács Krisztián: gorillaz.nfl@gmail.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások