A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Henkel 970*250
Köki 300*300

A CÉL: KEZDÕ ÍRÁNYÍTÓNAK LENNI! (2.rész)

acapella 640×480

5. Seattle Seahawks
Kezdõ: Matt Hasselbeck
Kihívók: Charlie Whitehurst, Mike Teel
Az idei terv az volt a csapatban, hogy Hasselbeck köré új csapatot építsenek és hagyják a tapasztalt rókát játszani – hiszen egyértelmûen õ a kezdõ a poszton. Azonban nem meglepõ módon a elõre meghozott tervek elég gyorsan változnak a ligában. A múlt hónapban szert tettek Whitehurstre , így a kezdõ posztért harc indulhat, ami nem volt jellemzõ dolog, mígy Seneca Wallace a csapat tagja volt. Carroll azt hajtogatja, hogy Hasselbeck az „egyetlen” fickó a kezdõ posztra, annak elelnére, hogy versengeni fognak egymással az edzõtáborban. Így jobb, ha résen leszünk, hiszen ha a csapat legújabb irányítója jól fog teljesíteni az elõszezonban, míg Hasselbeck nem, akkor könnyen az kezdõ lehet majd…

4. Cleveland Browns
Kezdõ: Jake Delhomme
Kihívók: Seneca Wallace, Colt McCoy, Brett Ratliff
Banks még mindig nem biztos benne, hogy a Browns megnézte-e a 2009-es januári felvételeket, melyeken Delhomme játszik, mielõtt egy nyolc millió dolláros szerzõdést adott neki. Azonban nem csalódunk, hiszen a franchise az elmúlt években mindig merészet húzott ami az irányítókat illeti. Delhomme mutathatja majd meg, hogy mit tud új csapatánál, de hiszi azt bárki is, hogy mind a 16 meccsen õ lesz a kezdõ QB? Banks úgy gondolja, hogy Wallace igencsak jelentõs veszélyt jelent a volt Párducra, de majd meg kell küzdenie a szurkolók kegyeiért McCoy-al, aki legendás teljesítményt nyújtott egyetemi csapatánál. Holmgren elmondása szerint McCoy nem fog újonc évében pályára lépni, de könnyen más irányt vehet majd a rookie pályafutása, ha sem Delhomme, sem pedig Wallace nem fogja tudni hozni az elvárt teljesítményt.

3. Oakland Raiders
Kezdõ: Jason Campbell
Kihívók: Bruce Gradkowski, (JaMarcus Russell,) Kyle Boller, Charlie Frye
Úgy tûnik Al Davis felébredt évekig tartó álmából és egy 2012-es ötödik körös draft pickért cserébe megszerezte Jason Campbellt a Washington Redskins-tõl. Itt volt az ideje, ugyanis Russel katasztrofálisan teljesített Oaklandben. Ennek eredményeképpen várhatóan napokon belül kiteszik a szûrét a csapatból, annak ellenére, hogy 3 millió dollár még biztosan bevándorol idén Russel zsebébe a franchise kasszájából. Talán az elõszezon végén fogják meglépni a sok szurkoló által áhított lépést. Campbell úgy sétálgathat az új otthonában, hogy tudja, hogy õ lesz a kezdõ QB idén. A Hue Jackson által felállított játékoskeretben Campbell lehet a kezdõ, aztán Gradkowski és Russell. Boller és Frye akkor lehet harmadik számú irányító, ha a csapat megválik majd Russelltõl.

2. Arizona Cardinals
Kezdõ: Matt Leinart
Challengers: Derek Anderson, John Skelton, May Hall
Kurt Warner visszavonult és eljött Leinart ideje. Most kell megmutatni mire képes, ilyen alkalom csak kevésszer adódik. Azonban a volt Pro Bowler Derek Anderson megszerzése és egy ötödik körben draftolt irányítóval (Max Hall) a háta mögött mégsem lesz egyszerû dolga. Leinart nem engedheti meg magának, hogy rosszul játsszon az elõszezonban, hiszen Anderson árgus szemekkel fogja figyelni minden hibáját, hogy aztán elõnyre tegyen szert vele szemben. Anderson tisztában van helyzetével, hiszen a Browns-ban is egy volt elsõkörös pickkel kellett megközdeni a kezdõ irányító posztért.

1. Carolina Panthers
Kezdõ: Matt Moore
Kihívók: Jimmy Clausen, Tony Pike, Hunter Cantwell
Moore négy gyõzelmet és csak egy vereséget mutatott fel a tavalyi szezonban. A Párducok útjúkra engedték Jake Delhomme-ot, A.J. Feeley-t és Josh McCownt is. Moore 2007-ben draftolatlan játékosként végezte. A csapt mostani irányító-helyzete egészen más megvilágításba került, hiszen Clausen és Pike is a drafton került kiválasztásra. Nyilvánvalóan Clausennek a legnagyobb az esélye arra, hogy kiszorítsa Moore-t a helyérõl, de Pike-ról sem szabad megfeledkeznünk – hiszen az elõszezonban talán õ is lehetõseéget kap majd képességei bemutatására.

fordította: Szûcs Gergõ 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások