A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Henkel 970*250
Perfect look 300*300

TÛRHETÕEN DRAFTOLT A BILLS

finn wellness 640*360

A múlt heti Drafttal kapcsolatban mindenkinek megvan a véleménye. Nehéz, hacsak nem lehetetlen stabil elõrejelzésekbe bocsátkozni, mert általában 2-3 évre szükség van, hogy megállapíthassuk, mennyire jó egy újonc-gárda. De a Buffalo Bills választásaival kapcsolatban mindenkinek az az elsõ reakciója, hogy középszerû lett. Több mint tucatnyi újságírót és draft-elemzõt kérdeztek meg, a társaság fele C-t adott a Bills-nek. Ezek a korai osztályzatok azon alapulnak, hogy a csapat szükség-posztra választott-e, illetve a jogokhoz is értéket társítanak.

Buddy Nix, a Bills general managere elmondta, neki tetszik, amit a csapat összehozott az idei játékosbörzén, nem érdekli, hogy ki mit mond. Objektívebb elemzõk úgy tartják, Buffalo jól draftolt, de közel sem nagyszerûen. Sokan úgy gondolták, nagyon meg kel fontolni a Clemson futójának, C.J. Spiller-nek a kiválasztását, de mégis egyetértenek abban, hogy a legrobbanékonyabb, és ha a Bills nem viszi a 9. pickel, rövidesen csapatra talált volna. Viszont sokan úgy érzik, irányítót és defensive tackle-t kellet volna korábban választani.

Charean Williams, a Fort Worth Star-Telegram újságírója megkérdõjelezte a döntés helyességét, hogy Spiller-t Bryan Bulaga vagy Anthony Davis elõtt hozták el, fõleg így, hogy Fred Jackson is a csapatnál van. Williams, aki C-t adott a Bills-nek, hozzátette, végsõ soron akkor lehet majd megítélni a Buffalo draftját, ha meglátjuk, hogyan teljesít Jimmy Clausen és Colt McCoy, a két irányító, akit bent hagytak.

Mel Kiper Jr., az ESPN draft guruja C+-t adott a Bills-nek, úgy érzi, a csapatnak szerencséje volt, hogy Torell Troup nose tackle és Alex Carrington defensive end még bent voltak a 2. illetve 3. körökben. Ezzel mások is egyetértenek, például Jarrett Bell a USA Today-tõl és John Czarnecki, a FoxSport.com újságírója. Kiper a következõket írta: „Spiller-t leszámítva, nehéz észrevenni, hogy a Bills melyik poszton javult.”

Kiper kollégája, Todd McShay a 32 csapat közül a 12. helyre sorolta a Bills idei draftját. Neki tetszik, hogy elhozták Spiller-t, és habár úgy gondolja, voltak jobb elérhetõ játékosok is, mint Troup és Carriker, szerinte mindkettõjükre nagy szükség van. McShay és Kiper egyetértenek abba, hogy Ryan Moats, a defensive endbõl lett linebacker jó választás volt a 6. körben.

Pete Prisco a CBSSportsline-tól és Clifton Brown Sporting News-tól mindketten C-re osztályozták a Bills-t. Azon csodálkoznak, vajon miért nem vitte el a csapat Jimmy Clausen irányítót a 2. körben. „Spiller megszerzése szép megmozdulás volt, de meg kell találniuk a jövõ irányítóját. Remélhetõleg a 7. körben kiválasztott Levi Brown-nal hosszú távú terveik vannak.”

A legpozitívabb osztályozást Corey Chavous egykori NFL-játékos, jelenleg az NFL Network elemzõje adta, értékelése szerint A-t kapott a Bills. Spiller kiválasztása neki is tetszett, és minden más is, amit a Bills tett, fõleg a késõi körök választásai. Például a nagyobb testû elkapó, Marcus Easley, és az olyan játékosok megszerzése, akik sokoldalúságot kínálnak, mint Moats, Danny Batten LB és Kyle Calloway guard. Egy draft utáni közvetítés során Chavous ezt mondta: „tetszik, hogy olyan fickókat választottak, akiket több szerepben is használhatnak. Tetszett ez a Draft, a Buffalo jó munkát végzett.”

Nolan Nawrocki, a Pro Football Weekly újságírója szintén magasztalta a Bills döntéseit, B+-t adott nekik. Nawrocki helyesen tippelt arra, hogy a Bills elhozza Spiller-t, úgy gondolja a csapat a Draft elején jól döntött, és talán az utolsó körökben is fejlõdõképes játékosokat hoztak el. Nawrocki ezt írta: „Mind a kilenc picknek van esélye felkerülni a rosterre, az elsõ 3 kiválasztott pedig azonnal kezdõ lesz.”

A legkeményebb kritikát Gregg Rosenthal és Evan Silva, az NBCSports.com újságírói fogalmazták meg. Tõlük D-t kapott a Bills, ugyanis a Spiller utáni pickek szerintük igencsak kérdésesek. Nem hinnék, hogy Troup és Carrington segítenék a csapat átállását a 3-4-es védelemre. Az NFLDraftScout.com elemzõje nem ért egyet, szerinte Troup és Carrington az idei szezonban kezdõk is lehetnek. Azt viszont nem tudja, hogy Ed Wang és Calloway hogyan segíthetnék a közeljövõben a csapatot.

fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások