A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
EfEf 970*250
Praktiker 300*300

TIKI BARBER VÁLIK

finn wellness 640*360

A Giants egykori sztárjához azután vágták hozzá a válási papírokat, miután a 23 éves Traci Lynn Johnson-nal, az NBC ex-alkalmazottjával nyilvánosan megjelent. A rácsos pálya egyik legnagyobbjáról, nyolc hónapos terhes feleségérõl, Ginny-rõl, egyik barátjuk így nyilatkozott: „Nem is lehetett volna ennél szívtelenebb. Ginny-nek nehéz terhessége van, és múlt héten pihenés miatt be kellett feküdnie a kórházba. Eközben Tiki-t többen is látták a városban az új barátnõjével, míg Ginny a kórházban feküdt.”

11 éve tartó házassága alatt Tiki Barber-nek már született két fia, és jelenleg együtt él Johnson-nal egy manhattani szerelmi fészekben. Ginny Barber azt is megalázónak tartja, hogy a bíróságon kívüli egyezkedések során Tiki azt akarja elérni, hogy a lehetõ legkevesebb anyagi támogatást fizessen. A barát így folytatta: „Tiki közel sem akarja megadni, amire a feleségének szüksége lenne. Ginny azért ment a bíróságra, mert az egyezkedés nem járt eredménnyel.”

A válópert a Manhattan-i legfelsõbb Bíróságon kezdeményezték.

fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások