A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
acapella 970×250
Lake11-hja-300×300

SOK MUNKA VÁR MATHEWS-RA

finn wellness 640*360

A San Diego Union-Tribune-nek Norv Turner a következõket nyilatkozta: „Ryan-tõl idén 250 futást és 40 elkapást várok, vagy valami ehhez hasonlót.” Turner ezzel azt sugallta, hogy Mathews-nak LaDainian Tomlinson megüresedett szerepét szánják, aki 2009-ben 223-szor kapott handoffot és 20 elkapása volt. A vezetõedzõ szerint Darren Sproles-tól ugyanazt várják, mint tavaly, amikor 93-szor futott és 45-ször kapott el labdát. Turner ki is jelentette: „Nyilvánvaló, hogy Darren ugyanazt a szerepet fogja kapni, mint eddig.”

A Chargers nem kevés pénzt fizet ki idén a kistermetû futónak, többet, mint amit egy 3. down-os futó általában kapni szokott. Turner azonban ragaszkodik az elképzeléshez, hogy Mathews lesz az elsõszámú futó, akinek Sproles majd besegít a 3. kísérleteknél.

Turner elmondta: „A 3. down-ok esetében szükséges védelemmel a fiatal srácoknak problémájuk szokott lenni. Darren ezzel kiválóan boldogult tavaly, ezért úgy gondolom idén még ennél is jobb lesz.”

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások