A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Gancia 970*250
Linea 300*300

PACMAN UTÁN ÚJABB BALHÉS ÚJONC TENNESSEE-BEN

acapella 640×480

2009-ben Blount 8 meccset kényszerült kihagyni, amiért szeptember 3-án a szezonnyitón megütötte Byron Hout-ot, a Boise State defensive endjét. A RB késõbb visszatért, és az Ohio State ellen elvesztett Rose Bowl-on is játszott. Jeff Fisher, a Titans vezetõedzõje elmondta, a csapat több emberrel beszélt, persze Blount-tal is, mielõtt szerzõdést ajánlottak neki: „A fõiskolán jó játékos volt, aki megérdemel egy második esélyt. Természetesen LeGarrette-nek tisztában kell lennie tetteinek következményeivel, mi pedig megmagyaráztuk neki, mik az elvárásaink ahhoz, hogy sikeresnek nyilvánítsuk az együttmûködésünket.”

Fisher szombaton elcserélte egyik játékosát, akinek pályán kívüli problémái voltak, amint arról mi is beszámoltunk, LenDale White RB-t Seattle-be küldte. Tennessee-ben White kihagyott néhány csapatmegbeszélést, miután 2008-ban Chris Johnson elvette tõle a kezdõ posztot. A Titans 2005-ben is balhés újoncot, Adam „Pacman” Jones-t draftolta, majd megunták a problémáit és elcserélték. Jones-t azóta felfüggesztették egy teljes szezonra, és a ligából is kikerült.

Blount februárban elment az NFL Combine-ra, és arról beszélt, hogy hiba volt túlreagálni a Boise State-tõl elszenvedett vereséget. A középsõ körök valamelyikére várták, azzal együtt is, hogy 2009 februárjában azért is felfüggesztést kapott, mert nem teljesítette kötelességeit a csapattal szemben, valamint súlyproblémákkal is küszködik. 2008-ban 1.002 yardot futott.

Az újoncnak csütörtökön kell megjelenniük Nashville-ben, pénteken pedig eligazítást tartanak nekik a pályán.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások