A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Henkel 970*250
Linea 300*300

KÖLTÖZIK A DRAFT?

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Goodell a következõket mondta. „Beszéltünk a teljes költözésrõl, és arról is, hogy egy bizonyos napot máshol tartunk meg. Ha sikeres lesz a 3 napos Draft, ez is egy alternatíva lehet.”

A Draftot hagyományosan New York-ban rendezik meg, de állítólag számos város, köztük Los Angeles, Chicago, Philadelphia, New Orleans, San Diego és Canton is jelezte érdekeltségét a házigazda szerepben.

A Drafttal kapcsolatban egy változás egészen biztosan lesz. Az NBA-hez és az NHL-hez hasonlóan korlátozni fogják az újoncok fizetését. Majdnem biztos, hogy ez is része lesz a következõ Kollektív Szerzõdésnek. Goodell így nyilatkozott a múlt heti Draft 1. kiválasztottjáról, Sam Bradford-ról, aki  Rams irányítója lett: „Szeretem õt, és remélem nagyszerûen fog játszani, de valószínûleg valahol 40 és 45 millió dollár közötti összeget fog kapni garantáltan. Bármennyire is bírom ezeket a fiatal újoncokat, és úgy gondolom, elképesztõen jók, mégis õrültségnek tartom, hogy egy olyan játékos 45 millió dollárt kap, aki még nem bizonyított az NFL pályáin. A következõ napokban 600 millió garantált fizetést adunk ezeknek az újoncoknak, csak azért mert, halljuk a nevüket. 600 milliót. Tegyük fel, hogy csak a felüknek jön össze, ennek megfelelõen 300 millió dollárt kidobtunk az ablakon. Ez nem kerül vissza a tulajdonosokhoz, és a veteránok sem kaphatják meg. Olyasvalaki zsebébe vándorol, aki nem volt képes játszani ezt a játékot. Ez pénz pazarlás.”

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások