A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Acapella 970×250
Perfect look 300*300

FEAGLES TALÁN TÖBBÉ NEM RÚG LABDÁBA

acapella 640×480

Feagles 1987-ben került az NFL-ben és azóta 6 csapatnál játszott. Az utóbbi 7 szezont a Giants mezében töltötte, és a legpontosabb punterek között tartják számon. Coughlin elmondta, meglepõdne, ha Feagles maradna még egy évre. Az Óriások valószínûleg épp ezért draftolták a 7. körben Matt Dodge-ot, korábban pedig az ausztrál Jy Bond-dal kötöttek szerzõdést.

Coughlin így nyilatkozott: „Jeff-fel azért még majd tovább beszélgetünk a helyzetérõl. Már volt benn nálam, és telefonon is beszéltünk arról, hogy hol tart a visszavonulással kapcsolatos számbavétellel. Úgy éreztük viszont, hogy Matt Dodge-al kapcsolatban lépnünk kell, és nem szabad hagynunk, hogy ez a punter idén kicsússzon a kezünkbõl. Õ volt az egyike annak két embernek, akit kiválasztásra érdemesnek tartottunk.”

Reese a következõket mondta: „Jeff nem biztos abban, hogy fizikailag képes lesz az újabb szezonra. A holtszezonban igen keményen dolgozott, hogy felkészítse önmagát, hiszen úgy gondolom, fejben nagyon akarja, de nem biztos benne, hogy a teste is bírni fogja. Igyekszünk bebiztosítani magunkat. A hét közepén valamikor nyilatkozunk az ügyben, addig kiderül, milyen irányba haladunk.”

Profi pályafutása során Feagles egyetlen meccset sem hagyott ki, rekordnak számító 352 alapszakasz-meccset játszott zsinórban, az NFL történetében a 3. helyen áll a legtöbb játszott mérkõzés kategóriájában. Kétszer járt a Pro Bowl-on, NFL-csúcsokat tart 1.713 puntjával, 71.211 yardjával és 554 rúgásával, amely a 20 yardoson belül ért földet. Sorozatban 20 szezonban legalább 20 rúgása jutott a 20 yardos vonalon belülre.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások