A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Gancia 970*250
Finn wellness 300×300

BIG BEN SOHA NEM VOLT KEDVELT ALAK

finn wellness 640*360

AZ ESPN a hétvégén készített egy mûsort Roethlisberger imidzsérõl és hírnevérõl. Beszéltek Najeh Davenport-tal is, aki a Steelers futója volt, Mike Logan safety-vel, és néhány emberrel a környékrõl. Nézzünk néhány érdekes részletet a mûsorban elhangzottakból.

Davenport becslése szerint a játékosok legalább 60%-a szerint Big Ben úgy érezte, „nagyobb a csapatnál”, és nem koncentrált a gyõzelemre. Davenport felidézte, egyszer elõfordult az is, hogy egy csapatmegbeszélésen Joey Porter kérdõre vonta az irányítót, amiért utolsóként érkezett az edzésre és elsõként távozott. Porter azzal is megvádolta Roethlisberger-t, hogy nem elkötelezett a csapat iránt, és kritizálta, amiért nem barátkozik csapattársaival. Ezt Mike Logan is megerõsítette, és hozzátette, hogy a dolgokról, amiket Porter az irányító fejéhez vágott, korábban már beszéltek az öltözõben.

Valaki, aki nem árulta el a személyazonosságát, de egy Steelers-játékos közeli barátjának vallotta magát, elmondta, Roethlisberger nemrég azért vett fel egy testõrt, mert valaki a fejéhez szegezett egy fegyvert, amiért a QB összeszûrte a levet az illetõ barátnõjével. A mûsorkészítõ olyan emberekkel is beszélt, akik pittsburghi bárokban és éjszakai klubokban dolgoznak. Õk olyannak írták le Big Ben-t, aki lekezelõ a személyzettel és udvariatlan a többi vendéggel. Az egyik bár tulajdonosa elmondta, Roethlisberger mindig elvárta, hogy õ és kísérete ingyen ételt és italt kapjon.

Roethlisberger nem volt hajlandó beszélni az ESPN-nel, és Joey Porter sem akart nyilatkozni.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások