A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Lufi 300*300

ÚJONC TIGHT END BALTIMORE-BAN

acapella 640×480

Ed Dickson neve valószínûleg rövid úton be fog vésõdni sok Ravens (és nem Ravens) szurkoló emélkezetébe. Dickson iszonyatosan produktív egyetemi karrieren van túl, és nagyon valószínû, hogy Heap után (de lehet, hogy egy idõ múlva helyette) õ lesz a tight end a Ravens támadófalának szélén.

A Combine-on 4,6-os idõt futó tight end 243 fontot (110 kg) nyom. Karrierje alatt 124 elkapása volt és ezekbõl hozott össze 1,557 yardot. Így tehát nem lenne meglepõ, hogy ha nem elsõsorban blokkokat osztogatóként látnánk viszont majd a pályán, hanem inkább amint egy éppen elkapott labdával a kezében, a végzóna felé robog.

Nagy atletikus testalkata van, kiváló elkapó tight end már most is, de az NFL-ben valószínûleg tovább fog fejlõdni. Flacco várhatóan sokszor fogja a pályát vizslatni Dicksont keresve, így mindenképpen extra figyelmet kell majd a TE-nek szentelni a védõk részérõl.

Heap minden tavalyi meccsen kezdõ volt, 42 elkapásból 551 yardot és hat TD-t szerzett.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások