A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Linea 970*250
Tesa 300*300

ÚJBUDA REBELS – BUDAPEST COWBOYS

acapella 640×480

Amíg a mérkõzõ felek egyike azt akarja bizonyítani, hogy van tovább felfelé, addig a másik azt, hogy a problémák ellenére se kérdõjelezzék meg elõkelõ helyüket a legjobbak között. Ki-ki helyettesítse be a szereplõket, a nem túl bonyolult talányban és semmiképpen se hagyja ki a mérkõzést.

Egy hete, elsõ EFAF megmérettetésén, a Zagreb Raiders könnyed lélekmelegítõnek jó volt a Cowboysnak, de talán nem vétkezek a tények ellen, amikor azt mondom, hogy komoly fáradságot és kihívást nem okozhatott a legyõzésük. Míg a Rebels a tavalyi Div II-es bajnokot a Dunaújváros Gorillazt gyõzte le, a védelmek csatáját hozó összecsapásban.

A szerencsések 800 Ft ellenében igazi ínyencséget kaphatnak a Sportmaxban: amerikai játékosok által tökéletesített technikákat, látványosan blitzelõ védelmet, bonyolult falmozgásokat, passz- és futójátékot vegyesen.

A félidõben baranta bemutató szórakoztatja majd a nagyérdemût, de akit nem elégít ki a csikósbajusz és az ostorcsattogás, az biztosan megtalálja számítását a Rebels cheerleader csapatában.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások