A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Stihl 970*250
Acapella 300×30

JÓL DÖNTÖTT A COLTS?

acapella 640×480

Így a Colts elnöke, Bill Polian iránymutatásait követve egy DE játékost draftoltak idén az elsõ körben.  A szükség egy jó DE-re még jobban megnõtt, mikor a csapat hagyta távozni Raheem Brockot, aki nagy segítség volt tavaly a csapat számára. Brock nyolc szezont töltött az Indinél, és összesen hat szezonban játszott DE és DT poszton is. Távozása után a védõfal kicsit „megbillent”, elvesztette egyensúlyát és most úgy gonodlták, hogy itt az idõ egy megfelelõ játékos beszerzésére.

Választásuk a TCU korábbi játékosára, Jerry Hughes-ra esett. Dwight Freeney és Robert Mathis csapattársává váló Hughesról úgy gondolják, hogy minõségi „cserejátékost” fog jelenteni a csapatnak. Érdekesség, hogy a DE korábban RB poszton is játszott, mielõtt átállt volna a védõk sorába; az átállás annyira jól sikerült, hogy 2008-ban õ gyûjtötte be nemzeti szinten a legtöbb sackket, szám szerint 15-öt. Testfelépítése miatt érték kritikák, azonban fáradhatatlan játékstílusa bõven kompenzálja a nem megfelelõ fizikai tulajdonságait. A Larry Coyer által dirigált védelem gyakran kiszámíthatatlan és gyakran blitz-el, így Hughes igazi otthonra lehelhet az Indianapolis Colts-ban.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások