A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Tesa 970*250
Gancia 300*300

A SZENTEK A VÉDELMET ERÕSÍTETTÉK

finn wellness 640*360

Állítólag egy védelemben sosem lehet elég CB-t felhalmozni. Valószínûleg a New Orleans-ben is ezt tarthatták szem elõtt, hiszen az elsõ kör legutolsó helyén egy CB választottak Patrick Robinson személyében. Így a tavalyi elsõ körben kiválasztott Malcolm Jenkins után, idén ismét lesz egy elsõ körös CB újoncuk.

Annak ellenére, hogy a safety posztokon elit játékosok játszanak, bármikor szükség lehet egy cserére és valószínûleg ezt a célt szolgálja Robinson draftolása. Így lehetõség adódik majd arra, hogy Malcolmot átmozgassák FS posztra, ha a szükség úgy hozná. Azonban ha ez mégsem következne be,  a Saints védelme akkor is igazán figyelemre méltó lesz a következõ szezonban, a sok kiváló cornerback miatt.

Robinsonból alkatának és erõnlétének köszönhetõen várhatóan kiváló CB fog válni az NFL-ben. A futás elleni védekezés azért nem tartozik a legnagyobb erényei közé, fõleg ha egy nagytermetû futóval kerül szembe. Várhatóan a speciális csapategységben a profi pályafutása elején nagy szerepet fog kapni.

Kétségtelen, hogy Sharper hatalmas szezont tudhat maga mögött, azonban már õ sem fiatal. Úgy tûnik, hogy a Saints sok reményt fûz a fõiskolákról, egyetemekrõl kikerülõ fiatal DB játékosokhoz. Azonban a fiatal DB-k draftolása könnyen a visszájára is fordulhat, ezért jól meg kell gondolni, hogy kire esik az ember választása. Az elsõ kör korábbi helyein már számos DB játékos került kiválasztásra, mint pl. Joe Haden, Kareem Jackson, Eric Berry és Earl Thomas. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon megérte-e egy CB-re „pazarolni” az elsõ körös pickjét a Saints-nek. A tavalyi kockázatvállalás bizonyította a vezetõk helyes értékítéletét, így a szurkolók idén is reménykedhetnek, hogy csapatuk most is jó döntést hozott. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások