A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Acapella 970×250
Becmol 300×300

A CHARGERS FUTÓT DRAFTOLT AZ ELSÕ KÖRBEN

finn wellness 640*360

Ryan Mathews a 21-es számú mezt viselte korábban, jelezvén, hogy mennyire tiszteli a korábbi Chargers, most már Jets futót, LaDainian Tomlinsont. Most „hõsének” volt csapatánál kap lehetõséget, hogy ugyanolyan mértékben hozzájáruljon a Chargers sikereihez, mint LT tette évekkel ezelõtt.

A Chargers 16 helyet ugrott elõre, draft elsõ és negyedik körében és megszerezték a Miami hatodik körös választási lehetõségét. Mindezért cserébe a 28. és 40. picket és Tim Robbins ILB-et ajánlották fel.

Ugyan a gárda az elõzõ szezonok során inkább a passzolásra épített, mintsem a futásra, azonban elkerülhetetlen volt egy elit RB draftolása azok után, hogy a futók (L.T. és Darren Sproles) által nyújtott „teljesítmény” a liga legrosszabbjai közé tartozott. L.T. Chargers napjai februárban értek véget, kilenc dicsõséges szezon után.

Mathews a remények szerint egy 3. down-os back lesz, és Sproles-szal párosítva jelentõs fenyegetést jelenthet majd az ellenfelek védelmei számára. Elég robbanékony és mozgékony ahhoz, hogy megtalálja a támadófal által keltett lyukakat a pályán, és termete miatt kiváló „erõfutó” válhat belõle.

A draft elõtt azonban kétségek merültek fel egészségét illetõen, így meghatározó tényezõ lesz a jövõben, hogy mennyire lesz képes majd megõrizni egészségét egy sérültekkel teletûzdelt ligában.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások