A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Linea 970*250
Köki 300*300

A 75. NFL DRAFT 1/1 PICKJE: SAM BRADFORD

acapella 640×480

Bradford egészen más világba csöppent ezennel. Minden lépését árgus szemekkel fogják vizslatni és mint a 1/1-es játékosoktól általában tõle is elvárják majd a kiváló (sõt még annál is jobb) teljesítményt. Az eredményekre ugyanis szüksége van Rams-nek, ha harcba akar szállni idén az NFC Nyugati Divíziójában tanyázó csapatokkal.

Az, hogy a csapat irányítót fog draftolni „világos volt mint a vakablak”, az elmúlt napok elterelõ nyilatkozatai ellenére. Korábban szélnek eresztették Marc Bulgert, és az irányító poszt betöltését teljesen a draftra bízták. A legjobbnak tartott iránytót hozták most el, aminek Bradford csak örülhet, ugyanis rookie szerzõdése tömérdek pénzt fog hozni neki a konyhára. Azonban 1/1-nek lenni nem csak kiváltságokkal, hanem kötelezettségekkel is jár. Neki kell majd a hátán cipelnie az utóbbi esztendõkben igen halvány teljesítményt nyújtó St. Louis Rams-et és megmutatnia, hogy igenis lehet egy 1-15-ös mérleggel rendelkezõ csapatból ütõképes gárdát csinálni a szezon kezdetéig.

A 2008-as Heisman Kupa gyõztesnek mindenképpen fel kell majd nõnie a feladathoz.

A Draft teljes elsõ körérõl a mai nap folyamán számolunk be.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások