A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Praktiker 970*250
Perfect look 300*300

ÚJ TAGGAL BÕVÜLT A VIKINGS KERETE

finn wellness 640*360

Sheppard hét évet töltött a Philadelphia Eagles kötelékei között, tavaly azonban a New York Jets mezét öltötte magára.  A Jets-nél töltött idõszak nem fog szép emlékeket ébreszteni benne, ugyanis teljesítménye messze elmaradt az elvárttól, ráadásul sérülések is nehezítették dolgát. 16 meccsbõl csak tizenegyen játszott és csak kilencen volt kezdõ. A 2009-es szezonra összesen 31 szerelést, 1 INT-et jegyezhetünk fel a neve mellé.

A kilenc éve profi játékos szerzõdését tegnap ütötték nyélbe, olyanokkal játszhat majd együtt, mint Winfield és Griffin. A CB Minnesotába való érkezés fontos ûrt fog betölteni, hiszen Griffin az NFC döntõjén megsérül és kérdéses, hogy pályára léphet-e majd az szezonnyitón.

Az Eagles-nél eltöltött elsõ négy évében a támadójátékért felelõs koordinátort Brad Childressnek hívták. Ismerõs lehet e név „valahonnan” – bizony, bizony õ a mostani Minnesota Vikings vezetõedzõje. Így Sheppard nem érkezett teljesen új környezetbe.

Anno a CB elsõ körös draft pick volt és 2006-ban 6 INT-et gyûjtött be és nyolc szezonjából hatban bejutott csapatával a rájátszásba. Kétségtelen, hogy a Vikings így nagy lépést tett elõre, azonban még így is valószínûnek tûnik, hogy egy DB játékost fognak választani a mai esti draft elsõ körében

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások