A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Gancia 970*250
Vajdapair-hja-300×300

MERRIMAN MARADNA MÉG SAN DIEGÓBAN

finn wellness 640*360

Azonban a csapat még nem jelzett irányába semmit, aminek Merriman nem igazán örül: „Amíg képes vagyok játszani, addig nem lesz gond szerintem. Folyamatosan azt hangoztatom, hogy San Diego az egyik legnagyszerûbb hely. A szurkolók és a csapattársaim is nagyszerûek. A szervezet is nagyszerû volt eddig és majd meglátjuk, hogyan alakulnak a továbbiak” – mondta PFW-nek adott interjújában a játékos.  

Kerek-perec kijelentette, hogy szeret ott játszani, de kifejezte az jövõje iránti aggodalmait is. Nem igazán tetszik neki az a helyzet, hogy ennyi Chargers szezonnal a háta mögött bizonytalan a helyzete a csapatnál.

Ha nem sikerül új megegyezésre jutniuk a szerzõdés lejárta elõtt, Merriman korlátozott szabadügynökké válik majd és további sorsa felõl a csapat dönt majd. Januárban az OLB azt mondta, hogy a „lehetõ legrosszabb helyzetben” van, mivel akkor sem tudta még, hogy a Chargers meg akarja-e õt tartani, vagy sem.

A játékos azonban biztosított mindenkit, hogy amíg a szituáció meg nem oldódik, nem fog sértõdött játékos módjára viselkedni és olyan nyilatkozatokat tenni, miszerint szeretné, ha elcserélnék õt, vagy hagynák õt a szabadügynökség ideje alatt távozni a csapattól.

„Futball játékos vagyok. Imádok játszani. Az emberek tudják, mit vittem véghez az elmúlt esztendõkben. A csapattársaim tudják mit jelent a jelenlétem az öltözõben és mire vagyok képes. Soha nem fordulok a médiához és nem viselkedek duzzogó idiótaként. Mi értelme lenne? Futball játékos vagyok, ezt csinálom. Az egyetlen dolog, ami fontos számomra, az az, hogy a csapattársaim tisztában vannak vele, hogy mire vagyok képes. Minden más lényegtelen. Az fog történni, aminek történnie kell. De én alig várom, hogy újra pályára léphessek.” – nyilatkozta az OLB.

Elmondása szerint minden évben a maximumot próbálja meg nyújtani és annyi sacket begyûjteni, amennyit csak tud. Merriman szerint „az emberek csak a sackek számát tartják számon és nem figyelnek oda arra, ami igazán fontos. Nem tudom, hogy 2008-ban mikor nem léphettem pályára hol végzett összesítésben a védelmünk, talán a huszadik hely körül volt (pontosan a 25. – a szerk.). Azonban az idén a 16. helyen végeztük, ami azért elég szép javulás.”

Merriman számításai szerint idén ismét Pro Bowl-t érdemlõ teljesítményt fog nyújtani. Tavaly a sérülésein kívül volt más gondja is: szeptemberben letartóztatták, mert akkori barátnõje, Tequila állítása szerint a játékos fojtogatta és fizikálisan bántalmazta õt, mikor el akarta hagyni Merriman házát. Vádat nem emeltek a OLB ellen, azonban Tequila feljelentette többek között testi sértés miatt. Az ügyet most már maga mögött hagyhatja a játékos, mivel pereskedés múlt héten lezárult.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások