A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Acapella 970×250
acapella 300×300

MCNABB KAMPÁNYOL

finn wellness 640*360

Shanahan elmondta, a Redskins nem járkál T.O. után, de nyilvánvaló, hogy az edzõ fel akarja fejleszteni a posztot. És mivel Shanahan szereti az idõseb játékosokat, nem zárhatjuk ki T.O.-t sem. Elég csak ránézni a ’Skins running back-gárdájára, máris láthatjuk, mennyire bízik a korosabb játékosokban.

Mindenképp szórakoztató lenne Owens-t a 3. NFC East-beli csapatában látni, de nagy hiba lenne Shanahantõl. Amikor Jerry Jones 2006-ban szabadügynökként leigazolta az elkapót, még az elithez tartozott. Most már egy hanyatló játékosról van szó, aki az elmúlt szezonban nem érte el az 1.000 yardot sem. Persze McNabb jobb, mint Trent Edwards, vagy bárki, akitõl a Billsnél passzokat kapott, de 36 évesen már nem éri meg a kockázatot.

Úgy tûnik, McNabb és Owens megtörték a köztük lévõ jeget, inkább jégtömböt, amikor korábban az idei holtszezonban együtt szerepeltek egy TV mûsorban. De az, hogy egy kosárlabdameccs során volt néhány barátságos szavuk egymáshoz, nem jelenti azt, hogy újra csapattársaknak kellene lenniük. Tavaly augusztusban McNabb Michael Vick-ért is kampányolt az Eaglesnél, ami egy kicsit erõltetettnek tûnt. McNabbnek biztosan az a T.O. hiányzik, akivel 2004-ben játszott együtt. Ne feledjük, hogy a WR akkor 30 éves volt, és a 2-3 legjobb elkapó között tartották számon. A legjobb az lenne, ha mentorként segítené az olyan fiatal elkapók munkáját, mint Devin Thomas vagy Malcolm Kelly, de Owenstõl ezt nem lehet elvárni, hiszen tudjuk, hogy inkább azokkal az emberekkel rokonszenvez, akik nem fenyegetik a játékidejét.

Megbecsülendõ ez a „nyerjünk most-mentalitás”, amely felütötte a fejét a Redskins Parkban, de ez meglepõ hír. De McNabb csoportellenfélhez való elküldése után ebben a holtszezonban már semmi nem okozhat meglepetést.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások