A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
M-gel 970-250
Henkel 300*300

NEM VOLT EGYSZERÛ, DE SIMS SAS LETT

Acapella 640×480

A Philly egy 5. körös picket adott a Denvernek, akik Tony Scheffler TE-et és egy 7. körös picket adtak a Detroitnak, akik ezt követõen Sims-et az Eagles-nek adták. Sims elmondása szerint nagyon izgatott, és készen áll egy új kezdetre.

Tavaly az Eagles számos kombinációt kipróbált a linebackerekkel, legalább egy meccsen 7 különbözõ játékos kezdett. De Sims, akit a Lions a 2006-os Drafton a 9. helyen választott ki, egy sokoldalú játékos, aki végig a pályán lehet. Detroitban gyengeoldali LB-poszton játszott, Philadelphiában pedig valószínûleg Akeem Jordannel fog megküzdeni a kezdõ posztért. Sims elmondta: „Egész életemben versengtem. Nem várom el, hogy a kezembe adjanak egy munkát, amint megérkezem. Meg fogok dolgozni a pozíciómért.”

A 25 éves Sims tavaly váll- és ínszalagsérülések miatt kihagyott 5 meccset. Eddig 420 szerelésnél, 2,5 sacknél, 5 kierõszakolt fumble-nél és 1 interceptionnél jár, ezt 59 meccs alatt hozta össze, amelyekbõl 56 alkalommal kezdõ volt.

Andy Reid, az Eagles vezetõedzõje így nyilatkozott. „Ernie Sims nagyon hatékony linebackerként. Rengeteg energiát hoz a már így is erõteljes védelmünkbe. Nagyon várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk.”

Howie Roseman, az Eagles GM-je a következõket mondta: „Izgatottak vagyunk, hogy megszereztük Ernie Sims-t. Gyors, agresszív, és a stílusa remekül beleillik a sémánkba. Õ egy vezér, aki csapatkapitány volt a Lionsnál, és türelmetlenül várjuk, hogy mit tud produkálni a mi védelmünkben.”

A Detroitnál Sims elengedésével és Larry Foote le nem igazolásával hiány keletkezett LB poszton. Azonban a Lions edzõi stábja nem biztos, hogy veszteségnek érzi Sims távozását, aki, miután az elsõ 3 szezonjában mind a 16 meccsen kezdõ volt, tavaly nem tudott egészséges maradni. Amikor viszont játszott, annyira sem tûnt jónak, mint az újonc DeAndre Levy.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások