A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Perfect Look 970*250
Praktiker 300*300

SUH MÁRIS PÉNZT OSZTOGAT

finn wellness 640*360

Ralph Cindrich ügynök elmondta: „Az elsõ hívás mindig az adók miatt jön. Ezek a srácok nem igazán dolgoztak iskola mellett, így amikor megkapják az elsõ fizetésüket, tudni akarják, hol van a pénz többi része.”

Ndamukong Suh esetében ez nem lesz probléma. A Draft várhatóan egyik leghamarabb csapatra találó újonca okos és kifinomult, és már meg is tette elsõ jótékonysági felajánlását, még azelõtt, hogy csak színét is látta volna elsõ fizetésének.

Sok srác az õ helyzetében már egy Bentley hitelszerzõdésé írná alá, de a 23 éves DT máris 2,6 millió dollárt ajándékozott alma materjének. Eddig ez a legnagyobb egyösszegû felajánlás egy nebraskai játékostól, és példa nélküli abból szempontból, hogy még nincs szerzõdése. Amikor bejelentették a donációt, Suh így nyilatkozott: „Nem éreztem úgy, hogy muszáj ezt tennem, de mindenképpen vissza akartam adni valamit annak az egyetemnek, amelytõl oly sokat kaptam.”

Az ügynökök általában biztatják ügyfeleiket a jótékonykodásra, és arra, hogy jó kapcsolatot építsenek ki azzal a közösséggel, ahol játszanak, így könnyebb eladni egy játékost. Suh „eladása” Roosevelt Barnes ügynök feladata, és várhatóan nem lesz nehéz dolga. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy mindig kockázatos megjósolni egy játékos jövõjét, még Suh jövõjét, aki 138 kilósan és 2 méteres magassággal érkezett a Combine-ra, ahol minden feladatot teljesített, ami ritka a hasonló sztároktól. Sõt, 2000 óta egy DT sem ért el olyan jó eredményt ezen a felmérõn, mint Suh.

Carl Pelini, a Nebraska defensive coordinatora elmondta: „Õ volt az egyik legerõsebb fickó, akit valaha is láttam a pályán. Robbanékony, és úgy mozog mint egy kosárlabda játékos.” És ha más nem is, Suh adománya valamilyen biztosíték arra, hogy ne az utolsó olyan nebraskai játékos legyen, akire ráillik ez a leírás.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások