A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Praktiker 970*250
Gancia 300*300

POLIAN, A DRAFT MESTERE

finn wellness 640*360

Egy NFL Draft-szakértõ, Gil Brandt így nyilatkozott Polianról: „Ez egy igazi mûvészet, de Bill tudja, mit akar, és tudja, hogy mik a sikerhez szükséges legfontosabb tulajdonságok egy támadó falemberben vagy egy futóban. Kiválasztja õket, és hozzák azt, amit elvárnak tõlük. Lehet, hogy nem mennem egyszer sem a Pro Bowl-ra, de ha kihasználja a képességüket, rájátszásban a csapat.”

Polian mesteri választásai a ’80-as és ’90-es években küszködõ Coltsból a liga eszményi csapatát faragták. Annak ellenére, hogy 2000 és 2009 között csak egyszer választhatott az elsõ 15-ben, az Indy egy évtized alatt csak egyszer maradt le a playoffról és ligacsúcsot jelentõ 115 meccset nyertek meg, 23-at zsinórban, kétszer lettek az AFC bajnokai, és egyszer Super Bowl-t is nyertek.

Egy ilyen következetesség elvileg nem történhetne meg egy olyan ligában, amely inkább az egyenlõségre van kihegyezve, fizetési sapka van meghatározva, és egy igazságosnak mondható draftolási rendszert dolgoztak ki, pontosan azért, hogy segítsék a rosszabb csapatok fejlõdését, és megtörjék a dinasztiák kialakulását.

De Polian sosem volt egy megalkuvó típus. A régi iskolás megfigyelési szokásaira hagyatkozva Polian igazi sztárokat draftolt a késõbbi pickekkel is. Ezt a tulajdonságát újra megmutathatja csütörtök éjszaka, amikor a Colts leghamarabb a 31. helyen választhat.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások