A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Gancia 970*250
acapella 300×300

FOSTER CSATLAKOZIK BIG BEN-HEZ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Az eset állítólag a 2010-es AFC döntõ reggelén történt, januárban. A négy vádpont: szexuális zaklatás, bántalmazás, személyes szabadságtól való törvényellenes megfosztás és szorongás szándékos okozása.

Február elején Carl Brizzi, Marion megye ügyésze azt mondta, nem akar büntetõjogi pert indítani Foster ellen. Azonban egy másik ügyész, April Board hétfõn úgy nyilatkozott, hogy a rendõrség hibásan kezelte az ügyet, ügyfele ezért kényszerül polgári peres eljárásra. Roger Goodell fõbiztosnak Ben Roethlisberger ügye mellett most újabb botránnyal kell szembenéznie.

Az incidensre a vád szerint 2010. január 24-én, helyi idõ szerint reggel 8:20-kor került sor, mielõtt a Colts vendégül látta volna a New York Jets csapatát a Lucas Oil Stadiumban. A csapat nem kívánt nyilatkozni, Foster ügynöke, Joby Branion pedig nem adott választ egy interjú felkérésre. Az egyetem diszpécsere is azt állította, hogy csak kedden lesz elérhetõ szóvivõjük.

A Colts játékosai a hazai meccsek elõtti éjszakát rendszeresen a University Place Hotelben töltik, amely az egyetem kampuszában található. A hotel egyik menedzsere megkérte a 22 éves Lauren Glisson-t, az egyetem hallgatóját, a recepciósként dolgozik, hogy vigyen fel valamit Foster szobájába, amely egy olyan emeleten volt, amelyet a Colts tagjainak foglaltak le. Glisson bekopogott Foster ajtaján, aki megkérte a lányt, hogy nézze meg a kagylót a fürdõszobában, mert nem mûködik megfelelõen. Glisson ezt visszautasította, és felajánlotta, hogy hívja a karbantartókat. Foster azonban ragaszkodott hozzá, hogy a lány nézze meg a kagylót. Az ügyész szerint a lány bement, a DT becsapta az ajtót, majd deviáns szexuális cselekményre próbálta kényszeríteni a recepcióst. Glisson kiszabadult a fürdõbõl, majd ziláltan érkezett meg a szálloda halljába, és azonnal jelentette az esetet a biztonságiaknak.

Glisson késõbb másolatot kért a jelentésrõl, de ekkor azt mondták neki, hogy véletlenül kitörlõdött a számítógépbõl, mert egy új alkalmazott vette fel a jelentést, aki még nem ért annyira a számítógépes rendszerhez. De ez az alkalmazott szólt az esetrõl a Colts biztonsági kapcsolattartójának.

Miután hazaért, Glisson lánytestvére unszolására elment az indianapolisi rendõrségre, ahonnan továbbküldték õt a kampusz rendõrségére. Este fél 7-kor vették fel a bejelentést, és fényképek is készültek a horzsolásairól. Glisson felajánlotta, hogy otthagyja egyenruháját is bizonyítékként, de erre nem volt szükség.

Néhány nappal késõbb Russell Peper nyomozó 4 órás hazugságvizsgálatnak vetette alá az áldozatot, habár a törvény szerint erre nincs szükség. Az ügyész fel van háborodva az eljárási hibák miatt, mint például a bizonyítékok begyûjtésének, a helyszín biztosításának, vagy a biztonsági kamerák felvételeinek megtekintésének elmaradása.

Foster 2008-ban a Rutgers-rõl draftolatlan szabadügynökként került az NFL-be. Két szezon alatt 29 meccsen játszott, 16-on kezdõ volt, 72 szerelés, 2,5 sack, valamint egy kierõszakolt fumble az eddigi teljesítménye. Az állítólagos incidens napján az AFC döntõben, amit 30-17-re nyert meg a Colts, Foster 3 szerelést mutatott be.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások