A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Gancia 970*250
Tesa 300*300

FELFÜGGESZTHETIK ROETHLISBERGERT

finn wellness 640*360

Múlt héten Georgiában az ügyészek nem emeltek vádat Big Ben ellen, miután egy fõiskolás lány azzal vádolta meg, hogy márciusban az irányító szexuálisan zaklatta. Azonban Goodell ettõl függetlenül még mindig megbüntetheti Big Ben-t a nem megfelelõ viselkedése miatt, akár fel is függesztheti.

A fõbiztos valószínûleg feltételes felfüggesztést fog kiszabni rá, ugyanúgy, ahogy azt Michael Vick esetében is tette, amikor a kutyaviadalok szervezése miatt bezárt irányító kiszabadult. 2009-ben Goodell 6 meccsre szóló feltételes felfüggesztést szabott ki Vickre, amelyet a szezon kezdetére 2 meccsre csökkentett. Az információt szolgáltató belsõ forrás azonban arról nem tudott beszámolni, hogy milyen hosszú lenne Big Ben büntetése.

A jelenlegi állapotok szerint, amint megkezdõdik a felfüggesztés, a liga valószínûleg megvizsgálja Roethlisberger viselkedését, meghallgatják orvosi szakértõk jelentéseit, hogy eldöntsék, az irányítónak szüksége van-e tanácsadásra és véletlenszerû drogtesztekre. Azt is megvizsgálhatják, hogy korábban tett-e olyasmit Big Ben, amiért ezúttal keményebb büntetést érdemel.

Goodell elmondta, idõre van szüksége, hogy szemügyre vegye az ügy összes tényét. A Yahoo! Sports-nál azt várták, hogy Roethlisberger büntetését hétfõn jelentik be, de ez nem történt meg, a belsõ forrás azon is meglepõdne, ha kedden tennék meg a bejelentést. Goodell így kommentálta a dolgot. „Akkor jelentem be a büntetést, amikor készen állok rá.” Art Rooney II, a csapat elnöke elmondta, hogy a Steelers készen állt arra, hogy büntetéssel sújtsa az irányítót, de errõl letettek, mert a Játékosok Szövetsége beleköthet a dologba.

A forrás szerint Goodell eddig azért nem döntött, mert a nyomozás érdekeire hivatkozva a rendõrség nem bocsátott rendelkezésre minden információt, de múlt héten már nyilvánosságra hozták a részleteket, így Goodellnek, Milt Alterich biztonsági fõnöknek, és az NFL jogi tanácsadójának lett volna ideje megvizsgálni a kérdést.

Roethlisberger-nek folyamatban van egy másik pere is, ugyanis egy nõ azt állította, hogy a QB megerõszakolta õt egy hotel-kaszinóban Lake Tahoe-ban. Az irányító persze tagadta ezt, nem is indult büntetõjogi eljárás az ügyben, viszont az irányító polgári peres eljárásban ellenköveteléssel élt.

Hétfõn Roethlisberger részt vett a Steelers elsõ önkéntes edzésén, múlt héten pedig többször is kondícináló edzést végzett.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások