A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Lake11-hja-300×300

AZ ELSÕ 5 KIVÁLASZTOTT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Ha azt feltételezzük, hogy Sam Bradford irányító lesz az elsõ választás, bontsuk ki a hátralévõ négyet a Top 5-bõl.

A 2. helyen egy kis gondolkodás várható a Lions részérõl, akik minden bizonnyal azon tépelõdnek, hogy baloldali tackle-t, vagy pedig defensive tackle-t válasszanak. Ha arra voksolnak, hogy megvédik tavalyi befektetésüket, Matthew Stafford irányítót, akkor Russel Okung a legjobb választás. Sokak szerint Okung az idei Draft legmegbízhatóbb játékosa, és azt hallottuk, a Lions fokozott gondossággal követte figyelemmel teljesítményét. Ennek ellenére valószínûleg mégis Ndamukong Suh-ra esik a választásuk, felsõtestével nagy hatást gyakorolhat egy csoportra, ahol Brett Favre, Aaron Rodgers és Jay Cutler az irányítók.

A 3. pick vagy Suh, vagy pedig Gerald McCoy defensive tackle lesz, a Buccaneers fogja elvinni valamelyiküket. Minden bizonnyal könnyebb lenne a dolguk, ha nem kellene a két játékos közül választaniuk.

A 4. helyen mindenki azt várja, hogy a Redskins baloldali tackle-t választ. Ha Okung és Trent Williams is szabad lesz még, valószínûleg közülük fognak választani. Egyes elemzõk szerint Williams jobban beleillene a fõvárosban játszott zóna-blokkolásos sémába.

Az 5. helyen a Chiefs választhat, a két legjobb defensive tackle és/vagy a két legjobb offensive tackle egyikével találhatják szemben magukat. Elõreláthatólag a defensive tackle mellett döntenek majd. Annak ellenére, hogy Brendan Albert személyében már rendelkeznek baloldali tackle-el, Okung vagy Williams könnyen kísértésbe hozhatja õket, ha még elérhetõek lesznek.

Mike Florio nyomán jelenleg a legvalószínûbb forgatókönyv szerinti sorrend- amennyiben nem történnek pick-cserék – így néz ki: Bradford, Okung, McCoy, Williams, Suh.

Van egy halvány sejtésem, hogy rögtön az elsõ 5 pickel valami váratlan fog történni. Az eddigi teljesen kiszámíthatatlan holtszezon után azonban mégis az lenne a legváratlanabb, ha a csapatok fognák a jogaikat, és választanának vele.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások