A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Perfect Look 970*250
Praktiker 300*300

A SHANAHANEK TERVEI

finn wellness 640*360

Jason Campbellel kapcsolatban Shanahan elégedettnek tûnt és azt mondta, hogy a csapat megfelelõ tendert tesz az irányítóra. Ez azt jelenti, hogy Cambpell vagy esélyt kap a Redksins kezdõcsapatába kerülésre, vagy egy másik csapat keretében láthatjuk majd pályára lépni, miközben a Redskins valamiféle draft pick kompenzációt kap. Úgy érezzük az utóbbi forgatókönyv sokkal valószínûbb.

„Nagyon csodálom Jasont és azt, ahogyan megállta a helyét néhány nagyon kemény helyzetben egy foghíjas támadó fallal maga elõtt” – mondta Shanahan. A helyzete most a pályán kívül sem egyszerû. Campbell rögtön két új támadó fõnökkel fog dolgozni, ha Washingtonban marad. Shanahan azt mondta a Combine-on Indianapolis-ban, hogy fia, az új támadó koordinátor Kyle Shanahan fogja a mérkõzéseken a playeket hívni. Houstonban sokan neki tulajdonítják Matt Schaub irányító szép 2009-es szezonját, ezért õ talán a legtöbbet hozhatja ki Campbell-bõl a következõ szezonban.

De nem titok, hogy a Redskins irányítót szeretne majd választani, talán a 4. pickükkel a drafton. Mike Shanahan persze egyáltalán nem utalt erre, de csapat forrásaink szerint egy másik irányító megszerzése a Redskins feladat listájának az élén szerepel.

Úgy érezzük, hogy Shanahan nyilvános megjegyzései Campbellel kapcsolatban megfelelnek annak, amit valóban gondol róla. Az azonban egyelõre nem világos, hogy Campbell-re építenének-e a 2010-es szezon után is, fõleg, ha a drafton valóban magasan választanak majd egy új irányítót.

A tight end az egyik támadó poszt, ahol a Redskins-nek van némi mélysége, legalábbis elkapói képességek tekintetében. Chris Cooley eredményes volt a tavalyi szezon elsõ felében, és Fred Davis is feltûnt elkapó fenyegetésként, amikor Cooley az évad második felére kidõlt egy lábsérüléssel. Mika Shanahan úgy véli, hogy ez a két opció kiváló versengést biztosít a Redskins-nek TE poszton.

„Ezt akarjuk: minden poszton a lehetõ legtöbb jó játékost” – mondta Shanahan. „Ha van két kiváló játékosod, aki nagyon megbízhatóan játszik, akkor nyugodtan játszatsz úgy is, hogy egyszerre veted be õket a pályán.”

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások