A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
acapella 970×250
Köki 300*300

ELKAPÓ KERESTETIK A PATSNÉL?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Wes Welker térdszalag mûtét után áll és szezon rajtja még kétséges. Randy Moss az egyetlen ütõs szélsõ a keretben, és jövõje a csapatnál kérdéses a szezon után, fõleg azon megjegyzései után, hogy a Patriots nem olyan csapat, amely megüti az elvárásait.

Ezek után láthatjuk, hogy milyen sok a kérdõjel. A Patriots játékos személyügyekért felelõs igazgatója, Nick Caseiro a várakozásoknak megfelelõen szûkszavú volt a poszttal és a csapat terveivel kapcsolatban, de azért néhány dologra rávilágított.

„Ha megnézzük Randy-t – úgy értem, azt itt töltött idejét – õ volt az egyik legeredményesebb elkapó a liga elmúlt három évében,” mondta Caseiro a média képviselõinek az NFL Scouting Combine-on. „Kiváló játékos, nyilván nagy értéke ennek az offense-nek. Wes (Welker) munkája önmagáért beszél. De itt meg kell jegyeznem, hogy a helyére beugró (Julian) Edelman kellemes meglepetés volt az elõzõ évben.”

Sokat várnak majd Edelmantól azután, hogy szépen átállt egyetemi irányítóból elkapónak, és hogy jól játszott a szezon hajrájában, fõleg Welker sérülése után.

Azonban bármilyen jó is volt tavaly, Edelman azonnal nem helyettesítheti teljesen Welkert, és kezd világossá válni, hogy valaki másnak is színre kell lépnie. Az állandó harmadik opció hiánya megbilincselte az offense-t a szezon nagy részében. Akad néhány házon belüli jelölt, noha Brandon Tate is egy lehetõség.

„Brandon egyelõre még kérdõjel” – mondta Caseiro. „Izgatottak vagyunk vele kapcsolatban. Most a holtszezoni programban vesz részt, és közben próbál felgyógyulni.”

Amikor arról kérdezték, hogy Tate startra kész lesz-e a passz edzések és minitáborok idejére a szezonjának 2009-ben véget vetõ térdsérülése után, Caseiro azt mondta, nem tudja biztosan.

„Nem vagyok jós” – mondta. „Attól függ, hogy halad majd a rehabilitációja.”

Ne lepõdjünk meg, ha a Patriots egyik magas pickjét – jelenleg a top 53-ból négy is az övék – egy szélsõ elkapóra használja el.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások