KIRÚGTÁK MILLERT

San Francisco 49ers fullback Bruce Miller talks with reporters during a news conference on Monday, Jan. 28, 2013, in New Orleans. The 49ers are scheduled to play the Baltimore Ravens in the NFL Super Bowl XLVII football game on Feb. 3. (AP Photo/Mark Humphrey)

A 49ers kirúgta Bruce Miller fullbacket, akit már többedszerre tartóztattak le. Miller hétfőn betört egy szállodai szobába, mely nem volt az övé, és ott megvert két embert, akik kórházba kerültek. Mivel még fegyver is volt nála, komoly vádpontokat fogalmaztak meg ellene.
Millernek nem ez volt az első összeütközése a a törvénnyel. Tavaly családi erőszakot követett el, de a menyasszonya végül a békés és csendes megoldás mellett döntött.
Miller az elmúlt öt évben 77 meccsen szerepelt a Niners színeiben.

Ajánlott cikkek

 • MA VÉGET ÉR A HFL MÁSODIK FORDULÓJA

  A HFL második fordulójának utolsó meccsét ma Dunaújvárosban rendezik.

 • WILFORK VISSZAVONUL?

  Vince Wilfork valószínűleg már lejátszotta utolsó meccsét az NFL-ben.

 • LYNCH 31 ÉVES

  Ma lett 31 éves a Skittles cukorka egyik legnagyobb rajongója, alias Beast Mode, alias Marshawn Lynch. A Seahawks egyszeres bajnok futója 2007-ben első körös pickként került a Billshez, ahol két 1000+ yardos szezonnal nyitott. Aztán a visszaesés évei jöttek, mely okán 2010-ben Seattle-be küldték. Ahol aztán beindult a gőzhenger. Négy 1200 futott yard fölötti idény […]

 • ROMO 37 ÉVES

  Ma ünnepli 37. szülinapját Tony Romo, a Cowboys korábbi irányítója.