IRVIN 51

IMG_3378

Ma lett 51 éves Michael Irvin, a Cowboys korábbi Hall of Famer elkapója.
17 gyerekes család 15. tagjaként látta meg a napvilágot Floridában. A Miamira járt, ahonnan az 1988-as draft első körében vitte el a dallasi klub. Teljes karrierjét a Cowboysnál töltötte, 12 idényen át rémisztgette az ellenfelek védelmét. Ötször lett Pro Bowler, háromszor bajnok. A Troy Aikman-Emmitt Smith-Michael Irvin ‘Hármasikrek’ elkapó tagja volt.
Cantonban 2007-ben kapott bronzszobrot.
Botrányainak se szeri, se száma, de valahogy mindent megúszott. Csak ötmeccses eltiltást kapott azért, mert a 30. születésnapján úgy találtak rá a rendőrök, hogy egy hotelszobában feküdt a földön, a padlón mindenfelé drog hevert, Irvinen pedig több sztiptíztáncosnő vonaglott.
Reméljük, ma visszafogotabban ünnepel.
Happy birthday, Michael!

Ajánlott cikkek

 • MA VÉGET ÉR A HFL MÁSODIK FORDULÓJA

  A HFL második fordulójának utolsó meccsét ma Dunaújvárosban rendezik.

 • WILFORK VISSZAVONUL?

  Vince Wilfork valószínűleg már lejátszotta utolsó meccsét az NFL-ben.

 • LYNCH 31 ÉVES

  Ma lett 31 éves a Skittles cukorka egyik legnagyobb rajongója, alias Beast Mode, alias Marshawn Lynch. A Seahawks egyszeres bajnok futója 2007-ben első körös pickként került a Billshez, ahol két 1000+ yardos szezonnal nyitott. Aztán a visszaesés évei jöttek, mely okán 2010-ben Seattle-be küldték. Ahol aztán beindult a gőzhenger. Négy 1200 futott yard fölötti idény […]

 • ROMO 37 ÉVES

  Ma ünnepli 37. szülinapját Tony Romo, a Cowboys korábbi irányítója.