• Gancia 970×250
 • Ujház 300×300 (mobile)
 • Erősen korhatáros, amit Julio Jones művel az NFL-ben

  Gancia 640

  Julio Jones napjaink NFL-jének egyik, ha nem a legjobb elkapója. Nagyon éles versenyben vannak Antonio Brownnal, ám valamiben Julio Jones tönkreveri nem csak a mostani, de a komplett NFL-t annak indulásáig visszamenőleg: senki nem csinált még annyi 250+ elkapott yardos meccset, mint ő.

  Mert hogy Jones már három ilyennél jár pályafutása során, aki meg összehozott ilyet rajta kívül, maximum egyet tudott.

  Jones tényleg vadállat módjára játszott vasárnap a Tampa Bay Buccaneers ellen, de még így sem lehetett minden remek megmozdulásánál ő a főszereplő. Az első touchdown elkapásánál ugyanis nem a megszokott Falcons-irányítótól, Matt Ryantől kapta a labdát, hanem a normál esetben szintén elkapó Mohamed Sanutól – Sanu NFL-karrierje során eddig hibátlan beugró irányítóként, hatból hat passza jó volt, 228 yardot és 2 TD-t hozott már össze így.

  A második touchdown elkapásánál viszont tényleg óriásit villant Jones: egyrészt megalázó módon rázta le magáról a védőjét, majd látványos mozdulattal vetődött úgy, hogy a labda még a célterület sarkát jelölő pilonon belülre kerüljön, és meglegyen a TD.

  Kitett magáért a már említett Antonio Brown is – a Pittsburgh Steelers játékosa megmutatta, hogy a legjobb elkapók nagyjából fejen állva is tudják, hol a pálya szélét jelentő vonal, és valahogy mindig meg tudják csinálni, hogy mindkét lábbal a pályán belül legyenek az elkapás után – az ugyanis csak két bent érintő lábnál érvényes.

  Az Oakland Raiders és a Denver Broncos csoportrangadóján gyorsan elszabadultak az indulatok: Michael Crabtree és Aqib Talib verekedtek össze. Utóbbit az ellenfél Marshawn Lynch vezette le a pályáról, nehogy bántódása essen a Raiders-játékosok között átvonulva. Crabtreet és Talibot is egyből kiállították a bunyó után, természetesen, de kiszórták az egyik bírót meglökő Gabe Jacksont is.

  A nap jelenete viszont az újra nagyon simán (31-3-ra) nyerő Philadelphia Eaglesé volt, a játékosaik ugyanis annyira unták magukat a Chicago Bears elleni meccsen, hogy egy parti tic-tac-toe-nak is nekiálltak az oldalvonalon.

  Image result for Eagles tic tac toe

   

  Adatforrás: Index

   

   

   

   

  %d blogger ezt szereti: