A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Polacsek 300*300
 • Brent Grimes féle átigazolások kellenek a Bucaneersnek

  Linea 640*480

  Azt hiszem nem túlzom el, ha azt mondom a Buccaneers sorsfordító holtszezon előtt áll. Ez a holtszezon kihatással lesz a csapat elkövetkezendő 5-10 évére. Sokadszor írom le, pénz sok van, a lejáró szerződésű és megtartásra érdemes játékosok pedig nem szabadna, hogy túl sokat emésszenek fel ebből.

  Vagyis egy jó igazolási politikával egy konstans módon a rájátszásban szereplő, vagy azért a végső fordulóig küzdő csapatot lehet összeépíteni. Ellenkező esetben a Bucs a Cleveland Browns hányattatásait s vele sok top ötös drafthelyet biztosít magának az elkövetkezendő évtizedben. Ezt gondolom senki sem akarhatja! Mi szurkolók kimondottan nem szeretnénk! 

  A Buccaneers csapatának olyan igazolásokat kell végrehajtania, amik minőségben azonnal javítani tudnak a játék képén! Olyan igazolásokra van szükség, mint volt tavaly pl. Brent Grimes. Ő azonnal hozzá tudott tenni. S ami fontos, minőségi munkát végzett, ezzel is segítve a sok éve vergődő secondary javulását. Mindenki elismerte őt, köztük edzője Mike Smith is:

  “Ö sokkal fiatalosabban játszik, mint a tényleges életkora. Tele van energiával. Úgy edz és úgy játszik. Nagyon aktív játékos, aki tudja hogyan legyen a hasznunkra. Produktív játéka pedig termékeny a számunkra.”

  Ha Jason Licht ügyes, egy szekérderéknyi hasonló játékost igazolhat. Legfeljebb jövőre sem lesz kompenzációs drafthelyünk!

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások