A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Köki 970*250
 • Heszperidák 300*300
 • BOWMAN NEM TART KELLYTÕL

  Stihl 640*480

  Amíg Kelly az Eaglesnél volt vezetõedzõ, a gárda védelme három év alatt kétszer a legtöbb, egyszer pedig a második legtöbb védelmi playt játszotta. Sok játékos panaszkodott is arra, hogy nem képes felvenni a tempót, melyet a támadóegység gyors játéka kényszerít rájuk.

  Most, hogy Kelly San Franciscóban dolgozik, felmerült annak lehetõsége, hogy ismét valami hasonó történhet. NaVorro Bowman szerint azonban a védelem számára nem olyan bonyolult az alkalmazkodás a támadóegység játékához.

  „Szerintem az emberek kivették ezt a szövegkörnyezetbõl. Ha bármely védelemben játszol, mindig képesnek kell még gyorsabban lejönni a pályáról, mint a támadóegység. Ehhez kell tartani magad” – mondta a linebacker.

  A Niners védelmének voltak gondjai a 2015-ös idényben. Az ellenfelek támadóegysége átlagosan három percet töltött a pályán, ez a legrosszabb volt a ligában. Ez alatt a védelem a hatodik legtöbb játékot játszotta.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások