A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
EfEf 970*250
Henkel 300*300

FURCSA VÁLASZTÁS UTÁN VERESÉG

acapella 640×480

A New England csapatkapitányai közül Matt Slater volt az, aki választott, és akkor még úgy tûnt, szerencséjére az érme jó oldalát mondta be. Aztán a dolgok elfajultak, mert Slater váratlan módon a kickoffot választotta, ami annyit tesz, hogy átadta a Jetsnek a visszahordás és az elsõ támadásvezetés jogát.

A képernyõn jól látszott, hogy maga Slater sem tudja, hogy miért mondta azt, amit. A zöldek köszönték a nem várt ajándékot, végigmasíroztak a pályán, és megnyerték a találkozót.

Az összecsapás után Bill Belichick megvédte a játékosát. Szerinte szándékosan választották a rúgást, bár azt nem magyarázta el, miért lett volna az jó nekik. Egyéb helyzetben, amikor például nagy szél fúj egy meccsen, volt már rá példa, hogy egy gárda térfelet választ, de itt még ez sem történt.

„Háromszor vagy négyszer kérdeztem rá Belichicknél, hogy így legyen-e. Magamtól nem mondok kirúgást. Szóval többször is egyeztettünk. Aztán rám nézett és megkérdezte, agyrázkódásom van-e, mert annyit kérdeztem” – magyarázta a meccs után Slater.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások