A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
EfEf 970*250
Becmol 300×300

NEHÉZSÉGEK A REDSKINSNÉL

acapella 640×480

A fõvárosiak vezetõedzõje nem tudja megnevezni a kezdõ irányítóját, és minél tovább határozatlankodik, annál nagyobb veszteséget könyvelhet el a reputációját illetõen. Alaposan megzavarta a fejeket, hogy miután Robert Griffin III-öt az orvosk engedték játszani, Kirk Cousins lett a kezdõ irányító. Gruden kiemelte, hogy bár látszólag katyvasz van a csapat körül, õk tudják, mit miért csinálnak.

„Mindannyian össze vagyunk zavarodva, de ennek semmi köze a Redskinshez. Tudom, hogy az emberek azt szeretnék ránk bizonyítani, hogy inkompetensek vagyunk, holott ez nem igaz. Semmi közünk nem volt a döntéshez. Független doktori véleményen alapul, aki aztán beszélt a mi orvosunkkal is, pedig az írásos vélemény egészen más volt. Követtük az orvosi utasításokat, és azt akartuk, ami Robertnek a legjobb” – mondta Gruden.

Amikor a szakembert arról kérdezték, mikor jelenti be a kezdõ irányítót, úgy válaszolt, ennek még nem jött el az ideje. Úgy fogalmazott, még értékelik a látottakat, és akkor döntenek, amikor megfelelõ infromáció kerül a birtokukba.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások