A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Újház 970*250
Stihl-hja-300×300

GOODELL NEM MOND LE

finn wellness 640*360

Sokak szerint az õsz folyamán egészen borzalmasan kezelte és kommunikálta a közvélemény irányába a Ray Rice-ügyet, ám nem ingott meg a magába vetett hite. Egy nyilatkozata szerint még csak meg sem fordult a fejében, hogy elhagyja a jelenlegi posztját.

„Egyáltalán nem. Ez meglepi önöket?” – kérdezett vissza a riporterek felé Goodell.

A fõigazgató elõvette a népszerûségi kártyát, és saját munkáját azzal minõsítette, hogy az NFL sosem volt népszerûbb, mint napjainkban.

„Számomra ez egy kemény év volt. Ez az év az alázatról és a tanulásról szólt. A szervezetünk komoly nehézségeken ment keresztül. És ami ugyancsak igaz, én is komoly gondokkal küszködtem. De mindent komolyan vettünk. Ez egy lehetõség volt számunkra, hogy még jobbá váljunk. Nekünk és a szervezetnek egyaránt” – magyarázta Goodell a bizonyítványt.

Úgy tûnik tehát, benne semmi kétség nincs azt illetõen, hogy õ a megfelelõ ember a fõigazgatói posztra. Kár, hogy nem gondolják ezt sokan hasonlóan.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások