A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • acapella 300×300
 • FITZ A BRONCOSRA SZAVAZ

  Linea 640*480

  Miután a hétvégén a Broncos 41-20-ra elkalapálta a Cardinals együttesét, Larry Fitzgerald, a sivatagiak elkapója le volt nyûgözve az ellenfél játékától.
  “Mindenki Peyton támadõ fegyvereirõl beszél, de a védelmük is jobb volt. A passzsiettetésük például rengeteget fejlõdött. Ware, Terrance Knighton, ezek a srácok nagyszerûek. Jó lesznek idén az AFC-döntõre” – nyilatkozta Fitz.
  Tény, hogy a denveri támadóegység pontosan ott folytatta idén, ahol tavaly abbahagyta. Mivel Julius Thomas idény eleji sérülése már a múltté, egészen páratlan tempóra kapcsoltak.
  Eközben a labda másik oldalán Von Miller teljesen felépült a keresztszalag-szakadásából. Eddig másfél sacket jegyez, valamint négy irányítóütést is a neve mellé írhattunk. Az egyikkel éppen Drew Stantont ütötte ki a meccsbõl.
  Miller és Ware közremûködésével a Broncos védelme a liga egyik legjobbja lett.
  Mivel Denverben számos játékos idõs, így sok lehetõségük nem maradt arra, hogy bajnoki aranygyûrût nyerjenek. John Elway alelnök is úgy építette fel a csapatot, hogy idén mindenképpen komoly eredményt vár tõlük.
  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások