A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Stihl 970*250
Henkel 300*300

JON GRUDEN VISSZATÉRHET

Acapella 640×480

Úgy tûnik, hogy Mark Davis tulajdonos számára egyetlen favorizált opció létezik: Jon Gruden.
Gruden korábban már trenírozta az oaklandi csapatot 1998 és 2001 között, hogy a következõ évben már a Buccaneers vezetõedzõjeként mérjen rájuk verést a Super Bowlban. Sokáig úgy hírlett, hogy Gruden a televíziózás miatt nem térne vissza az NFL-be, ám egyelõre nincs információ a szakember szándékait illetõen.
Jelenleg tehát kérdéses, hogy Grudent motiválja-e, hogy újra edzõ lehessen a ligában. Közismert róla, hogy szereti a kommentátorkodást, és az ESPN-nel fennálló szerzõdése még évekig érvényes. Éppen emiatt is gondolják egyesek, hogy Grudennek esze ágában sincs visszatérni az oldalvonal mellé.
Az sem egyértelmû, hogy Gruden milyen lehetõséget lát Oaklandben. Hiszen a csapat gyenge, és 2002 óta egyszer sem szerepelt a playoffban. Az sem mellékes, hogy több pénzt kell neki ajánlani, mint ami a kontraktusában benne foglaltatik.
Összességében mégsem volna meglepõ, ha elõbb-utóbb a Raidersnél kötne ki, hiszen Mark Davis akár hegyeket is megmozgatna a megszerzéséért.
Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások