A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Köki 970*250
 • Tesa 300*300
 • VÉGE BRADFORD SZEZONJÁNAK

  Vajdapapír 640*480

  Mégpedig abban a térdében, ahol tavaly is elszakadt ugyanaz a szalag. A kezdeti sokkból éledezõ Ramsnél egyelõre Shaun Hillt tartják kezdõ irányítónak, ám ez a helyzet még változhat.
  “Shaun a mi emberünk. Ezért hoztuk ide. Óriási tapasztalattal bír. Teljes bizalommal viseltetünk iránta” – nyilatkozta Jeff Fisher fõedzõ.
  “Shaun érzi a támadóegységet, és vele elõre jutunk majd. Semmit nem kell miatta megváltoztatni. Ismeri a rendszerünket. Mindenki tudja, elsõsorban a futásra helyezzük a hangsúlyt. Ezt fogjuk tenni már a szezon elejétõl. Aztán majd minden ebbõl jön” – tette hozzá Fisher.
  Bármi is a háttérben lévõ terv, Fisher magatartása teljesen érthetõ. Még ha nem is hinne Hillben, akkor is muszáj a közvélemény elõtt a tamogatásáról biztosítania. Aztán majd a dolgok kiforrják magukat, ahogy akár az sem lehetetlen, hogy kívülrõl érkezik segítség St. Louisba.
  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások