A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Roche 970*250
 • Polacsek 300*300
 • BRADFORD TÉRDE VESZÉLYBEN

  Vajdapapír 640*480

  A Rams irányítója tavaly egy keresztszalag-szakadáson esett át, amely után elvileg sikeres rehabilitáció áll mögötte. Az elõszezon harmadik játéknapján azonban ütést kapott a jobb térdére, amely után le kellett õt venni a pályáról. Az elõzetes hírek szerint a játékos szalagjai nem sérültek meg, de a sérülés súlyosságáról egyelõre nem állnak további információk a rendelkezésre.

  Jeff Fisher vezetõedzõ optimistán nyilatkozott az esetrõl. Szerinte mindössze egy komolyabb húzódásról van szó, így nem lesz akadálya Bradford szerepeltetésének. Az irányító poszton egyébként Shaun Hill lehet mögötte a beugró, aki hatalmas tapasztalattal bíró játékos.

  Amennyiben a csapat elveszítené Bradfordot, az óriási érvágás volna a Ramsnek.  Mindez igaz a játékosra nézve is.

  A csapat keretébõl tegnap több meghatározó elem is megsérült. Roger Saffold tackle bokasérülést szenvedett, míg Trumaine Johnson cornerbacket és Michael Brockers defensive tackle-t is le kellett venni kényszerûségbõl a pályáról.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások