A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Stihl 970*250
 • EfEf 300*300
 • SMITH NAGYOT KASZÁLT

  Roche 640*480

  A Cowboys bal tackle-jének még két év maradt az egykori újoncszerzõdésébõl, így a támadó falember további 10 évre kötelezte el magát a texasi együttesnél. Smith tegnap nyolcéves, 98 millió dolláros kontraktust írt alá. Az új megállapodás értelmében 10 milliós aláírási pénz, valamint 40 milliós garantált összeg is üti a markát. Az új szerzõdése értemében õ lett a franchise történetének legfjobban fizetett játékosa, ha az öszehasonlításból kivesszük az irányító posztot.

  A liga egyik legjobb bal tackle-je, a clevelandi Joe Thomas három esztendõvel ezelõtt ugyancsak nyolc évre írt alá, amely keretében 92 milliós fizetést kapott.

  Smitht egy ideje már az igazi bal tackle prototípusának tartják. Atletikussága, gyorsasága és egyensúlyérzéke segítségével a liga legjobb passzsiettetõit is képes semlegesíteni. Sokan a Hall of Famer Anthony Munozhoz hasonlítják, és többnyire õt tudják elképzelni, hogy hozza a Munoz által korábban elért szintet.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások