A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Praktiker 970*250
 • Stihl 300*300
 • A KÖVETKEZÕ EMBER

  M-gel 640*480

  A Seahawks futója kitart abbéli törekvése mellett, hogy új szerzõdést szeretne kapni. Mivel a klubvezetés más állásponton van, a felek közötti nézeteltérés igencsak jelentõs.

  “Mindenki szereti Beast Mode-ot. Kedveljük és tiszteljük a srácot. Amit ezért a közösségért, a kluért tett, az fantasztikus. De nem tudunk a fejébe bújni. Kitartunk a terveink mellett, és bár klisészerûen hangzik, jöhet a következõ ember. Évek óta tervezzük a dolgokat, és egy ember miatt nem térhetünk el tõl, hiszen csapatsportról beszélünk” – mondta John Schneider általános menedzser.

  A vezetõ szerint Lynch holdoutja érdekes kérdéseket vet fel. Egy év múlva betölti a 30-at, miközben kilencmillióval terhelné a fizetési sapkát. Ráadásul több fiatalabb játékos várja mögötte a lehetõséget. Ez annyit tesz, hogy Lynch érti a helyzetet, hogy a jelenlegi talán az utolsó esélye arra, hogy nagy pénzt kapjon Seattle-ben.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások