A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • hp970x250
 • Praktiker 300*300
 • SUH A FUTBALLRA FÓKUSZÁL

  hp640x480

  Ezzel kapcsolatosan a defensive tackle meg is kérte a sajtó munkatársait, hogy ne zaklassák a témával a csapattársait.

  “Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ne kérdezgessétek õket olyan dolgokról, amelyekhez nincs közük. Határozottan érzem, hogy nem szeretném, ha bármi ilyesmi kérdésre válaszolnának. Ez egy kemény helyzet, nekik is az. Fogalmuk sincs ezekrõl a dolgokról, és a médiával kapcsolatos ügyeket amúgy sem egyszerû kezelni. Kérlek benneteket, hogy ne kérdezgessétek õket, ne legyen ez az egész egy figyelemelterelés. Nem hinném, hogy számomra az lesz” – magyarázta Suh.

  Detroitban úgy tûnik, hogy idén nem feltétlenül adnak új szerzõdés a védõ számára, amelybõl az is következik, hogy õ nem lesz feltétlenül a csapat tagja 2015-ben. Suh ráadásul idén hatalmas részt szakít ki a fizetési sapkából, a teljes költségvetés 16 százaléka rá megy el. Emellett ha jövõre nem egyeznének meg a felek, és Suhra franchise taget kívánnának tenni, úgy a védõ 26 milliónál is többe kerülne a Lionsnak. Ez pedig észvesztõen sok pénz.

  Suh nem ér annyit, és emiatt nem is fognaak érte annyit fizetni. Lényeg a lényeg: jelenleg igen sok a bizonytalanság Suh körül, és ezek egy részére idén nem feltétlenül kapunk választ.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások