A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Henkel 300*300
 • MANZIEL LEHET AZ ÚJ BREES?

  Heszperidák 640*480

  A 49ers korábbi irányítója szerint az újonc Manziel igazán nagy sztárrá nõheti ki magát, de csakis akkor, ha képes lesz mindent alárendelni a futballnak.
  “Õ olyan srác, aki nagyon igyekszik ebben a káoszban. Olyan minõséget képvisel, amilyent gyakran nem láthatunk. Johnny nagyon is improvizatív. Ez pedig a játék szórakoztató oldalát domborítja ki. Azonban az az igazság, hogy az NFL-ben a zsebbõl kell passzolni. És erre neki is rá kell állnia” – nyilatkozta Young.
  “Ez nagy kihívás számára, ám ha képes lesz sokat gyakorolni, Drew Brees-szerû játékossá válhat. Olyan lehet, aki képes volt megváltozni, mint Aaron Rodgers. Rodgers futhatna meccsenként 100 yardot, de õ megtanulta a játékot. Ezt kellene Johnnynak is tennie” – magyarázta Young.
  Érdekes módon Jerry Rice, Young korábbi elkapója éppen Younghoz hasonlította Manzielt.
  “Johnny nem a legmagasabb, de hatalmas szíve van. Steve is ilyen volt, amikor megérkezett a ligába. Sokkal inkább futó irányító volt, de aztán váltani akart zsebbõl passzolóvá” – jellemezte Manzielt Rice.
  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások