A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Henkel 970*250
Henkel 300*300

PRYOR LEHET A KEZDÕ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Pryor annak reményében lépett pályára a Seahawks ellen, hogy ismét megmutassa, számíthatnak a szolgálataira a Raidersnél. Bár Pryor a passzjáték terén nem alkotott maradandót, de újfent bebizonyosodott, hogy sokoldalú játékos.
A irányító nyolc passzkísérletébõl mindössze három került csapattárshoz, és egy interception mellett két sacket is begyûjtött a karmester. Pryor ratingje mindössze 9,9 volt. Ugyanakkor a földön már sokkal sikeresebbnek bizonyult. Három megindulás során összesen 48 futott yardot jegyzett, amely két mezõnygól megszerzését alapozta meg.
Pryor legszebb megmozdulása egy 25 yardos futás volt, amikor az egyik seattle-i védõbõl csinált bolondot. Greg Olson, a Raiders támadási koordinátora azt nyilatkozta, hogy neki playmakerre van szüksége, amely képességeit Pryor mindenképpen megcsillogtatta. Jelenleg az is nyilvánvalónak tûnik, hogy sok olyat tud, amit Flynn egyáltalán nem.
Ám bárhogy is alakuljon a két irányító közötti különverseny, az már majdnem bizton állítható, hogy az oaklandi támadóegységnek idén nehéz éve lesz.
Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások