A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Lufi 970*250
Gancia 300*300

ILYEN AZ, HA BRADY INSPIRÁL

finn wellness 640*360

Azonban éppen ennek a tragikus esetnek a kapcsán volt valaki, akinek sikerült megmenteni az életét. Történt, hogy a 48 éves amerikai állampolgár, Peter Hughes egy Martinez-Brady cikk kapcsán rátalált a Brady által pártfogolt honlapra, a matchingdonors.comra, ahol megakadt a szeme azon, hogy egy kétgyermekes anya, Asja Bethiel is éppen vesedonorra várt.
„Ha nincs az a cikk, valószínûleg nem történik semmi” – mondta Hughes.
Azonban Hughes elolvasta a cikket, megtalálta Asját, és a számára teljesen ismeretlen nõnek felajánlotta az egyik veséjét. Sokszor lehet hallani olyat, hogy valaki egy családtagjának adja valamely szervét, de olyat, hogy egy ember egy másik teljesen idegen embernek ajánlja fel a szervét, párját ritkítja.
Tom Brady tehát egy elképesztõen önzetlen cselekedetet váltott ki azzal, hogy személyes érintettsége révén nyíltan beszélt a donorra váró emberek életérõl. Peter Hughes pedig egy erõteljes üzenetet küldött a világ részére akkor, amikor megmentette egy kétgyermekes anya életét. Remélhetõleg az õ tette is ösztönöz majd másokat arra, hogy hasonló csodás tettekkel egy jobb hellyé varázsolják a világunkat.
Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások