A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Linea 970*250
Acapella 300×30

A DRAFT MÁSODIK NAPJA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Összességében elmondható, hogy számos tehetség talált magának csapatot a második napon, akiknek a neve hallatán méltán ujjonghattak a gárdák helyszínen lévõ szurkolói.
Nyertesek
Baltimore
Bár Ozzie Newsome, a Ravens általános menedzsere kitrédelte magát az elsõ körbõl, a 35. helyen képes volt egy olyan strong oldali linebacker megszerzésére, akire az együttesnek nagy szüksége van. Ugyan vannak, akik az Alabama üdvöskéjébõl, Courtney Upshaw-ból hiányolják a robbanékonyságot,  a védõ akár külsõ pozícióban is bevethetõ lehet. A második kör végén az Iowa State guardja, Kelechi Osemele érkezett a Baltimore-hoz, míg a harmadik körben kiválasztott futó, Bernard Pierce is ígéretes újoncnak tûnik.
Green Bay
Az nem meglepõ, hogy a Packers jól draftol. Ted Thompson általános menedzser többnyire azt a stratégiát követi, hogy pickeket gyûjtve lefelé trédel, de idén többször mozdult felfelé általa nagyra értékelt újoncokért. Egy ilyen move keretében csapott le Jerel Worthyre, a Michigan State védõ falemberére, akit sokan elsõkörös picknek vártak.  Érte egy negyedik körös választási jogot áldozott Thompson, míg a Vanderbilt corneréért, Casey Haywardért egy ötödik körös picket adott cserébe. A Packers a ligától két negyedik körös kompenzációs picket kapott, amelyekkel további posztokon is erõsíthetik a csapatukat.
NY Giants
A második kör utolsó pickjeként érkezett az Óriásokhoz az LSU elkapója, Rueben Randle, aki nagyszerûen egészítheti ki a Hakeem Nicks-Victor Cruz duót. Jayron Hosleyt, a Virginia Tech cornerét többen pályán kívüli dolgai, valamint fizikai méretei miatt nem draftolták, pedig a védõ tehetsége és karizmája sokat segíthet leendõ csapatán.
NY Jets
Nem a Giants volt az egyetlen együttes, amely receivert választott a második körben. Rex Ryanék Stephen Hill személyében megtalálták a jövõ Plaxico Burressét, aki Santonio Holmes mellé érkezve hatékony fegyverré válhat.
Chicago
Ugyancsak receivert választott a Chicago, ahol nemrégiben landolt Brnadon Marshall is. A Bears a második kör végén Alshon Jeffery mellett tette le a voksát, aki Marshall mellett igazi mélységi fenyegetés lehet.
Buffalo
Cordy Glenn gyorsaságát többen megkérdõjelezték, de a Bills a Georgia left tackle-jét emelte le a listáról. Ha a támadófal vak oldali szélén nem is, guardban biztosan beválik a a fiatal játékos Buffalóban.
Vesztesek
Clevelend
Mitchell Schwartz egy megbízható jobb tackle-lé nõheti ki magát, de a 37. pickbõl sokkal többet is ki lehetett volna hozni. John Hughes draftolása is egy kétséges döntés volt a harmadik körben.
New England
A Pats a második körben az Illinios safetyjét, Tavon Wilsont választotta, komoly megrökönyödést okozva a szakmának. A védõ a Combine-ra nem kapott meghívót, ezért a szakértõk érdeklõdve várják, Bill Belichick mit lesz képes kihozni belõle.
Jacksonville
A szurkolók teljes megdöbbenésére a Jaguars a 70. pickkel a Cal punterét, Bryan Angert vette meg. Angerre várhatóán komoly karrier vár az NFL-ben, de egy olyan csapatnál, ahol óriási hiányosságok vannak a támadófalban vagy a secondaryben, luxus a harmadik körben puntert draftolni.
Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások