A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Linea 970*250
Stihl-hja-300×300

ITT A DRAFT!

finn wellness 640*360

Amit mindenki tudott már régóta, ma hajnalban valósággá vált, Andrew Luck a Colts játékosa lett.  Nem jelentett meglepetést a másodikként választó Redskins döntése sem, akik Robert Griffin III mellett tették le voksukat. A Vikings elcserélte a harmadik pickjét, így végül a Browns következett, akik a legjobb futót, Trent Richardsont vették le a listáról.
A Vikings Matt Kalilt választotta, majd az egy újabb trédet követõen a Jaguarson volt a világ szeme. A Jacksonville a legjobb elkapót kaparintotta meg, Justin Blackmon került Floridába. A Cowboys sem bízta a véletlenre, a dallasiak a 14. helyrõl cseréltek fel nyolcat, hogy Morris Claiborne-t hívják magukhoz.
A Buccaneers következett, és a floridaiak a remek safetyt, Mark Barront szólították. A draft harmadik legjobb irányítója, Ryan Tannehill volt soron, aki a Dolphins játékosa lett. A kilencedikként választó Panthers linebackerrel erõsített, a védelmük Luke Kuechlyval gyarapodott.
A Bills Stephon Gilmore-t emelte a rosterébe a 10. helyrõl, õket a Chiefs váltotta színpadon, és a Kansas a Combine egyik legjobbját, Dontari Poe-t hívta magához. Az Eagles megszerezte a Seahawks pickjét, és Fletcher Coxra költötték a választási jogot.
Ezt követõen Larry Fitzgerald óhaja teljesült, aki Michael Floydot akarta a Cardinals támadósorába, és meg is kapta az elkapót. A második picket feladó Rams következett, és a St. Louis Michael Brockerst választotta. A Seahawks egy kiváló passzsiettetõvel izmosodott, Bruce Irvin teszi át a jövõben Seattle-be a székhelyét.
A Jets pickje volt soron, és a New York-iak Quinton Coples defensive endet szerezték meg. Dre Kirkpatrick kelt el a 17. helyen, a cornerback pályafutása a Bengalsnél folytatódhat. Ezután a Chargers választott, a kaliforniai egylet Melvin Ingram defensive enddel erõsödött.
Shea McClellin defensive end percei voltak soron, a védõ a Bears kötelékébe került. A Titans választása Kendall Wrightra esett, majd csere következett. A Patriots kaparintotta meg a 21. picket, és a foxborói alakulat mostantól Chandler Jonest tudhatja a védõfalában.
A negyedik irányító is lekerült a listáról, a Browns Brandon Weedent hívta magához. A Lions pickjét a Madden 13 címlapembere, Calvin Johnson jelentette be, a Detroit Riley Reiffel erõsödött. David DeCastro kelt el a 24. helyen, a guard Pittsburghbe került.
Ismét a Pats választhatott, akik újabb védõt, Dont’a Hightowert draftolták. A Texans is a védelmét erõsítette, így a passzsiettetõ Whitney Mercilus költözhet hamarosan Houstonba. A Bengalsra is másodjára került sor az este folyamán, ennek Kevin Zeitler örülhetett.
A Packers is a passzsiettetésére fókuszált, ezért Nick Perry mellett döntöttek. A Vikings megszerezte a Ravens 29. pickjét, így immár másodszor szerepeltek, ezúttal Harrison Smitht választva. A 49ers percei következtek, akik A.J. Jenkins elkapóval erõsödtek.
Újabb csere után a Bucs is másodszor választott, a futójáték elõmozdítása érdekében Doug Martint draftolva. Az elsõ kör utolsó pickjét a bajnok Giants költhette el, a New York-iak David Wilson running back mellett döntöttek.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások