A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • EfEf 970*250
 • Gancia 300*300
 • WOODSON JÖVÕJE

  Roche 640*480

  Ugyan a védõ idén már a 36. életévét tölti be, és tavaly egy kissé lelassult a játéka, de ezzel együtt is remek szezont tudhatott magáénak a Green Bay sokszor lyukas védelmében. Tavaly Collins és Morgan Burnett révén megoldottnak tûntek a Packers safety pozíciói, de a free safety nyaksérülése után rengeteg probléma akadt a védelem hátsó alakzatában. A pletyka tehát innen ered, de úgy tûnik, Mike McCarthy fõedzõnek esze ágában sincs elmozdítani a cornert a helyérõl.

  „Úgy vélem, Charles minél közelebb van a labdához, annál veszélyesebb. Õ a legösztönösebb játékos, akit valaha edzettem” – érvelt McCarthy.

  2011-ben Woodson többnyire slot cornert játszott, ami a snapek nagyjából háromnegyedét jelenti. Emellett külsõ cornerben és safetyben is került bevetésre, de ezek jóval ritkábban történtek. A játékos azzal együtt igen hatékonyan mozgott a pályán, hogy a Packers védelme végül a legtöbb yardot engedte a szezon folyamán az ellenfeleinek. Volt ugyan olyan, hogy a nagy elõny birtokában adtak ajándék yardokat, de számtalan komoly hiba is kísérte az alapszakasz legjobbjának útját. A problémák végül a Giants elleni playoff-meccsen csúcsosodtak ki, amikor a New York-iak az õrületbe kergették a Green Bay védelmét.

  Ennek megfelelõen számos kérdés vár megoldásra a Packers védelmében 2012-ben. A passzsiettetésben mindenképpen javulásra szorul a gárda, de Tramon Williamsnek is muszáj volna visszanyernie régi jó formáját. És nem lehet elmenni Collins bizonytalan jövõje mellett sem, mert ha a safety visszavonulásra kényszerül, az õ helyére is minõségi játékost kell szereznie a Sajtfejûeknek.

  Forrás: profoootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások