A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Becmol 970*250
Becmol 300×300

RGIII A COMBINE GYÕZTESE

Acapella 640×480

Griffin egyébként Andrew Luckhoz hasonlóan úgy döntött, hogy nem vállalja a dobásokat a combine-on, ami miatt kapott is kritikákat az ifjú játékos. A karmester válaszában elmondta, úgy véli, sokkal inkább szeretne ismerõs elkapókkal passzbemutatót ismerõs helyen tartani, mintsem hogy a Lucas Oil Stadiumban ismeretlenekkel próbálkozzon. Ezzel együtt Griffin bevallotta, nem volt könnyû a helyén maradnia az oldalvonalnál, amikor a többi irányító megmutatta magát.

„Tényleg nehéz volt, szinte incsenként csúsztam mindig elõre. A Cleveland edzõi mondták is, hogy jó lenne, ha én is fent lennék, és azt is látták rajtam, hogy legszívesebben én is passzolnék. Azért kijöttem, futottam és ugrottam, szóval vállaltam dolgokat, és alig várom, hogy a dobásaimat is szemügyre vehessék” – vélekedett Griffin.

„Azért jöttem és mutattam meg magam, mert ez egy önpromóció. Nem kellett futnom, de futottam és ugrottam, és mindent mást is vállaltam, hogy lássák, olyan jó vagyok-e, mint azt képzelték, vagy még annál is jobb” – mondta az irányító.

Griffin állítása szerint a negyedik pickkel rendelkezõ Browns volt a sok csapat egyike, amelyek interjúvolták a játékost, de találkozott a Dolphins, a Redskins, a Chiefs, a Jaguars, a Bills és a Vikings képviselõivel is. Érdekes, hogy a második választási joggal bíró Rams nem mutatott érdeklõdést iránta, amely megerõsíti a feltételezést, a St. Louis nyitott lehet arra, hogy megfelelõ ajánlat esetén átadja az értékes picket valaki másnak.

Forrás: blogs.nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások